×

Kinderfeestje van de maand: Bumba

Sinds deze maand lanceren wij een nieuwe rubriek op onze ballonnen inspiratie blog: het kinderfeestje van de maand. Iedere maand selecteren wij een leuk thema en geven wij tips voor een nóg geslaagder kinderfeestje.

Bumba Pilaar

Ben je op zoek naar een leuke extra versiering voor jouw Bumba Kinderfeest? Wij hebben sinds kort een mooie Bumba Ballonpilaar in ons assortiment. Door het grote formaat is deze alleen in de winkel op te halen. De kosten voor een kant-en-klare Bumba pilaar zijn € 24,95,- inclusief 3 heliumballonnen aan de armen.

Wil je er een reserveren? Wij verzoeken je een dag van te voren even langs te komen in de winkel langs te komen of te mailen naar info@jouwfeestwinkel.nl


Bumba Feestpakket

Niet in de gelegenheid langs te komen in de winkel? Geen probleem, wij hebben ook een kant-en-klaar Bumba Feestpakket. Dit pakket is geschikt voor 8 personen en bevat de volgende producten:

  1. Bumba Ballonnen - 8 stuks
  2. Bumba Bordjes 23cm - 8 stuks
  3. Bumba Verjaardag Bekers 250ml - 8 stuks
  4. Bumba Servetten - 20 stuks
  5. Bumba Tafelkleed - 130x180 cm
  6. Bumba Uitdeelzakjes - 8 stuks
  7. Bumba Vlaggenlijn Vierkant - 6 meter
  8. Bumba Uitnodigingen - 8 stuks

De huidige prijs op het moment van schrijven is € 20,72. Verzending kost € 4,95, uiteraard is het pakket na reservering ook gratis op te halen in de winkel.

Uitgelicht:

€ 0,00Winkel kaart
Jouwfeestwinkel.nl Dongen

Hoge Ham 103
5104JC Dongen
0162 - 247 000

Openingstijden & Route

Openingstijden
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Maandag Gesloten
Alle openingstijden